Anders denken over werken

AM ontwikkelt en ontwerpt de gedroomde werkomgeving. Geen gebouwen, maar ruimtes die mensen inspireren. Kantoren waar beweging, ontmoeting en verbinding centraal staan. Met zorgzame aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en welzijn. En alle faciliteiten voor hybride werkvormen. Want dat is de toekomst.

AM had geen pandemie nodig om het kantoor opnieuw uit te vinden. Met de gebruikers als uitgangspunt maken wij gedurfde keuzes op het gebied van vormgeving, techniek en gezondheid. We blijven vernieuwen, soms op revolutionaire wijze. Omdat wij de wereld een beetje mooier willen maken. En omdat wij vinden dat ieder mens moet kunnen thuiskomen op kantoor.

De prijs van kwaliteit

Zoals zo vaak is ook bij de ontwikkeling van kantoorgebouwen de principiële keuze voor kwaliteit minder duur dan je misschien denkt. Met creativiteit, slimme oplossingen en onorthodoxe keuzes zorgen wij ervoor dat onze vernieuwende projecten ‘uit’ kunnen. Zij rusten op een solide financieel fundament. En dan hebben we de opbrengsten op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en welzijn nog niet eens meegerekend. Dit laten we je graag zien aan de hand van recente AM-ontwikkelingen. Maak snel een afspraak, dan nemen wij je mee in onze kantoorrevolutie.

Vital environment

Gedurfd, groen en gezond. Een spectaculaire omgeving waar je graag naar toe komt en nog liever wilt blijven. Omdat alles klopt. Omdat je je er gelukkig voelt.
TOON MEER

Healthy heart

Een interieur dat je uitnodigt om de volgende stap te zetten. Om boven jezelf uit te stijgen. Design schept ruimte voor lichaam en geest. Je voelt: dit is de toekomst.
TOON MEER

Powered people

De werkplek waar jij je beste zelf kunt zijn. Waar je inspiratie vindt. Waar je kunt knallen en chillen. Waar je het leven viert met je collega’s
TOON MEER

Maatwerk voor jouw mensen

Een gebouw moet vooral doelmatig zijn. Praktisch en efficiënt. Wat dat oplevert, kun je overal in het land zien. Geen wonder dat veel kantoormedewerkers de keukentafel thuis eigenlijk wel zo plezierig vinden.

In onze visie wordt functionaliteit van een werkomgeving in de eerste plaats bepaald door de beleving van de gebruikers. Nu we switchen naar hybride werkvormen, biedt de ‘reinvented office’ van AM vitale meerwaarde. Het kantoor als ontmoetingspunt, inspiratiehonk en ankerplaats waar je met anderen, nieuwe energie opdoet. Ook als je op andere dagen thuis aan die keukentafel werkt.

Ontmoet onze mensen

Op deze website delen wij onze inzichten over het kantoor van de toekomst. Welke keuzes maken wij en waarom? Dat hoor je van onze professionals. Wil je meer weten? Je kunt met ieder van hen rechtstreeks contact opnemen.

Toon meer

Geïnteresseerd?
Neem contact op

Wil je sparren over jouw ideale kantooromgeving? Aan de hand van onze recente projecten laten we je graag zien wat ‘Reinventing the office’ voor jou kan betekenen.

ONTMOET ONZE MENSEN
AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024